У Чернівцях двох виконавців замаху на тренера посадили, а замовниця уникнула покарання

У Чернівцях двох виконавців замаху на тренера посадили, а замовниця уникнула покаранняУ Чернівцях двох чоловіків, які стріляли у головного тренера ФСК “Буковина” Вадима Заяця, посадили на 7 та 4 роки. Як припустив раніше сам потерпілий, жінка, яка замовила злочин, уникне покарання.

Як повідомили в ТУ Державної судової адміністрації в Чернівецькій області, два зловмисники за 4000 євро погодилися допомогти своїй знайомій вибити з приватного підприємця борг у чверть мільйона гривень.

Вони приїхали додому до підприємця у Герцаївський район і з обрізу розстріляли пляшку із пальним, виникла пожежа.

А через два місяці у Чернівцях зловмисники побачили іномарку, подумавши, що то машина їхньої жертви, вихопили обріз і вистрелили. Кулі прошили дверці \”БМВ\” і ушкодили гомілку чоловіка, що сидів всередині.

Та виявилось, що травмували не ту людину – просто авто боржника і Вадима Заяця, тренера футбольного клубу \”Буковина\”, виявились майже ідентичними, а різнились хіба-що однією цифрою у номерному знаку. За скоєне одного злочинця відправили до в\’язниці на 7 років, іншого – на 4. Також їх зобов’язали відшкодувати потерпілим понад 400 тисяч гривень спричинених матеріальних збитків та 65 тисяч гривень за моральні страждання.

Нагадаємо, раніше Вадим Заяць повідомляв, що замовник фігурує у справі як свідок, а не як співучасник.

Джерело Молодий букоивнець

peredplata