56-річний буковинець вкоротив собі віку після тещиного похорону

56-річний буковинець вкоротив собі віку після тещиного похоронуЧоловік не пережив смерті тещі

Нещодавно на Буковині сталася трагедія. Зять вкоротив собі віку після смерті тещі. Кажуть, мав з нею добрі стосунки, а коли вона померла, чоловік втратив інтерес до життя.

56-річного Петра з села Старі Бросківці знайшли повішеним у лісі того дня, коли поховали матір дружини.

Дивну поведінку за чоловіком, батьком 5 дітей, родина помітила одразу після смерті тещі. Чоловік похмурнів та казав дивні речі. Мовляв, померла його правда і він, ймовірно, скоро піде за нею. Кажуть, мав з тещею гарні стосунки, радився з нею, вона його захищала, одне слово, була, як мати.
Через кожних три дні буковинець накладає на себе руки

Коли тещу повезли на кладовище, чоловік залишився доглядати за господарством. Увечері, після поминок, коли змучені родичі помітили довгу відсутність чоловіка, думали, що вдома, коли ж там його не знайшли, пішли шукати у поле, адже востаннє, коли бачили чоловіка, він мав намір вигнати худобу на пасовисько. Як виявилося, Петро вигнав 7 корів на пасовисько, а восьму завів у ліс, прив’язав до дерева, а на решті мотузки повісився. Повішеника знайшли пізно ввечері його діти.

Міліціянти підтверджують версію самогубства.

Збентежені таким вчинком чоловіка родичі, вирішили поховати його, як кажуть, по-людськи. Оскільки священики не відспівують самогубців, ховали його за традиціями баптистів. Кажуть, на похороні було майже 300 чоловік.

Жанна РИМСЬКА

Джерело – Від і До

peredplata