Вчинено напад на керівника виборчого штабу ВО «Свобода» у місті Чернівці

Вчинено напад на керівника виборчого штабу ВО «Свобода» у місті Чернівці23 вересня 2012 року близько 24.00 у селі Мамаївці Чернівецької області двома невідомими вчинено напад на керівника Чернівецького міського виборчого штабу Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олега Дяконюка. Свободівцю завдано численних тілесних ушкоджень і лише через втручання випадкових перехожих, напад минувся тільки побиттям.

Як повідомив Олег Дяконюк, вказаний інцидент він пов’язує зі своєю політичною діяльністю. Один з нападників відволік увагу свободівця, у той час, як інший завдав два удари ззаду. Працювали професіонали, оскільки після цих ударів Олег Дяконюк майже втратив свідомість та не міг дати відсіч. Потім нападники добивали напівпритомного свободівця аж поки випадковий перехожий не втрутився, погрожуючи викликати міліцію.
Керівник Чернівецького міського виборчого штабу ВО «Свобода» зазначив, що напад не має побутового характеру і не є банальним хуліганством. Жодних конфліктів, розцінених як побутові, Олег Дяконюк не мав. Крім того, нападники чітко знали на кого і коли вчинити напад.
Свободівець спрямував відповідну заяву до правоохоронних органів та висловив сподівання на швидкому й неупередженому розкритті злочину.

peredplata