На Буковині в машині застрілили чоловіка

На Буковині в машині застрілили чоловіка 3 листопада близько 15-ої години до чергової частини Новоселицького райвідділу міліції УМВС України в Чернівецькій області надійшло повідомлення про те, що на приймальне відділення Новоселицької центральної районної лікарні з діагнозом вогнепальне поранення грудної клітки доставлений 39 річний мешканець Хмельницької області.

Протягом години працівниками міліції була встановлена особа злочинця, а також те, що на центральній автодорозі сполученням Чернівці – Новоселиця між потерпілим, що перебував у власному автомобілі та 50 річним чернівчанином виникла суперечка, під час якої останній спричинив співрозмовнику вогнепальне поранення з невстановленої зброї та втік з місця події у невідомому напрямку.

На території області був введений спеціальний план дій по перекриттю основних автомобільних сполучень та розшуку злочинця. Проінформовані правоохоронні підрозділи сусідніх областей та пункти перетину кордону.

Того ж дня, за даним фактом була порушена кримінальна справа за ознаками злочину передбаченого ст. 15 ч.1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Вже зранку, 4 листопада до чергової частини УМВС надійшло повідомлення від мешканця с. Магала Новоселицького району про те, що на околиці села Магала ним виявлений зачинений автомобіль з увімкненим двигуном, в якому знаходиться невідомий чоловік з закривавленим обличчям.

Виїздом на місце події працівники міліції виявили припаркований автомобіль марки «Рено – Логан», в салоні якого на водійському сидінні в сидячому положенні знаходився труп розшукуваного 50 річного чернівчанина з одним вогнепальним пораненням у скроневу частину голови. В руці водія виявлено пістолет невстановленого зразка.

За результатами попереднього аналізу виявленої інформації на місці події основною версією щодо причин настання смерті знайденого громадянина є самогубство.

Мотиви вчинення злочину та мотиви вчинення самогубства встановлюються.

Досудове слідство у кримінальній справі триває.

Про це повідомляє сектор зв’язків із громадськістюУМВС України в Чернівецькій області.

peredplata