Пожежу найдорожчого ресторану столиці пов’язують з містичним прокляттям сім’ї Ані Лорак

Пожежу найдорожчого ресторану столиці пов’язують з містичним прокляттям сім’ї Ані ЛоракКиївські ресторатори впевнені, що Ані Лорак і її чоловікові Мурату Налчаджіоглу не щастить в ресторанному бізнесі.

– І це ще м\’яко сказано, – каже виданню \”Сегодня\” гендиректор компанії \”Ресторанний консалтинг\” Ольга Насонова. – Цей бізнес – не для них, коли Лорак відкривала «Angel», багато чого не було продумано і не дороблено. Наприклад, вентиляція. Мабуть, розраховували на ім\’я Лорак. Але проект виявився невдалимм. Після цього випадку далі вкладати в цей бізнес вони навряд чи будуть.

Відомий ресторатор Микола Тищенко пов’язує пожежу з містикою.

– Нещодавно я бачився з Муратом, разом готувалися йти на його відкриття нового закладу. У мене був шок, коли дізнався про пожежу і загиблих. Це повинен був бути лаунж-ресторан з турецьким ухилом, європейською та турецькою кухнею. Він жив цим відкриттям. До четверга, наскільки я знаю, там були готові меблі і дизайн. Напевно прибиральниці, які були вночі, готували його до відкриття. Коли дізнався про пожежу, відразу сказав: \”Мурат просто нефартовий\”. Ну не щастить йому в українському ресторанному бізнесі. Це нагадує містику або прокляття, і виглядає дуже дивно, – розповідає Микола Тищенко.

Нагадаємо, 23 листопада близько третьої ранку в елітному ресторані Києва «Аура» під аркою Дружби народів сталася пожежа. Вогонь охопив майже 600 квадратних метрів закладу. Пожежники вночі витягли тіла двох загиблих. Четверо охоронців встигли вибігти з будівлі.

Причинами підпалу київського ресторану можуть бути переділ майна і помста.

Джерело vidido

peredplata