На Буковині у Маршинцях четверо невідомих у масках викрали у господарів 20 тис. доларів США та ювелірні вироби, – Москаль

На Буковині у Маршинцях четверо невідомих у масках викрали у господарів 20 тис. доларів США та ювелірні вироби, - Москаль Навіщо ми платимо податки? Для того, щоб міліція захистила Україну від опозиційного намету?

Поки міліція “знешкоджує” опозиціонерів, у країні коїться кримінальний “беспредєл”. Про це заявляє народний депутат Геннадій Москаль. За його даними, 22 листопада о 3.00 у селі Маршинцях Новоселицького району Чернівецької області до будинку місцевого увірвалися четверо невідомих у масках. Нападники заподіяли тілесні ушкодження господарям, викрали 20 тис. доларів США та ювелірні вироби, після чого втекли. Потерпілим медичну допомогу надано без госпіталізації.

У довідці про оперативну інформацію від 23 листопада, яка надійшла з МВС у Комітет Верховної Ради з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю вказано, що 22 листопада об 16-30 год. в Києві, з нагоди відзначення 8-ої річниці Помаранчевої революції на Майдані Незалежності зібралося близько 400 представників опозиційних партій. Близько 20-ї години організатори мітингу здійснили намір встановити намет. З метою припинення «протиправних дій» міліція затримала шістьох найбільш активних учасників акції. Складається таке враження, що встановлення одного намету, навіть без належного дозволу несе в себе загрозу національній безпеці України і дії всього штату міліції покладені на недопущення цього. Крім, як самодурство, це ніяк назвати не можна.

Проаналізувавши кількість резонансних злочинів, скоєних за листопад 2012 року, стає незрозумілим, навіщо ми платимо податки? Для того, щоб міліція захистила Україну від опозиційного намету?

Ось лише деякі резонансні злочини, скоєні з 1 по 22 листопада цього року, і так і не розкриті міліцією, головне завдання якої – боротися з опозицією.

1 листопада 2012 року о 7.00 у місті Миколаєві на подвір\’ї домогосподарства директора приватного підприємства біля гаражних воріт стався вибух невстановленого пристрою. Люди не постраждали. Вибухом частково пошкоджено автомобіль \”Міцубісі\” господаря. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст.15 та ч.2 ст.115 КК України (замах на вбивство);

1 листопада о 22 годині у селі Павлові Радехівського району Львівської області до будинку менеджера одного з ТОВ, увірвалися п\’ятеро невідомих у масках. Нападники зв\’язали господаря, заподіяли тілесні ушкодження йому та дружині, й під загрозою предмета схожого на пістолет викрали 10 тис. доларів США та 20 тис. грн., після чого втекли.

1 листопада о 1.10 ночі, у місті Донецьку на вулиці сталося загорання і автомобіля \”Дачія\” (за попереднім висновком – внаслідок підпалу) місцевого жителя , який працює агентом ритуальної служби приватного підприємства, і зі слів потерпілого є членом громадської організації інтернет-журналу \”Дорожній патруль\”. Загорання було ліквідовано через кілька хвилин. Люди не постраждали. Вогнем повністю знищено вказаний транспортний засіб. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна).

2 листопада о 16.45 у місті Білозірському Добропільського району Донецької області у своїй квартирі знайдено з відчленованою головою труп пенсіонера.

2 листопада о 15.30 у місті Запоріжжі до міліції звернулася місцева жителька, без постійного місця роботи. Вона заявила, що декілька хвилин тому на вулиці згаданого міста шестеро невідомих під загрозою автомата насильно посадили до невстановленого автомобіля її сина, який також не має постійного місця роботи, й поїхали в невідомому напрямку. За даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

4 листопада 18.00 год. у Солом\’янському районі міста Києва на території гаражного кооперативу \”Дружба\” двоє невідомих заподіяли тілесні ушкодження місцевому жителю, голові Київської міської ради профспілок, й відібрали 7 тис. гривен та особисті документи, після чого втекли. Потерпілого госпіталізовано.

5 листопада о 4.30 у Деснянського районі м. Києва до приміщення АЗС зайшли двоє невідомих у масках. Один з них вистрелив з обрізу мисливської рушниці в стелю, після чого вони відібрали в оператора зазначеної АЗС 3 тисячі гривень виручки та втекли.

5 листопада о 18-45 у м. Сєверодонецьку Луганської області до приміщення приватного ювелірного магазину зайшли двоє невідомих в масках. Вони погрожуючи працівникам зазначеного магазину предметом, схожим на пістолет, розбили молотком скляну вітрину та вкрали ювелірні вироби. Сума збитків з’ясовується.

5 листопада о 17-30 у Солом’янському районі Києва двоє невідомих у масках каменем розбили скло інкасаторського автомобіля, який належить приватному банку, та двома пострілами з невстановленої зброї гумовими кулями поранили водія вказаного автомобіля, після чого втекли. Потерпілого госпіталізовано.

6 листопада о 20.30 у місті Луганську на вулиці невідомий розбив бокове скло автомобіля «Тойота», місцевого жителя, який є помічником депутата Луганської міськради, підпалив пластикову пляшку з легкозаймистою рідиною й кинув її в салон автомобіля. Внаслідок чого сталося загорання вказаного транспортного засобу, яке було ліквідовано через кілька хвилин. Люди не постраждали. Вогнем частково пошкоджено згаданий автомобіль. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст. 194 КК України ( умисне знищення або пошкодження майна).

8 листопада о 16-30 у м. Полтаві на вул. невідомий пострілом з невстановленої зброї заподіяв вогнепальне поранення місцевому приватному підприємцю. Потерпілого госпіталізовано. З місця події вилучено чотири гільзи калібру 9 мм. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст..15 та ч.2 ст.115 КК України (замах на вбивство).

16 листопада о 20-10 в с. Молодіжне Овідіопольського району Одеської області до власного будинку директора виставкового центру, увірвалися троє невідомих у масках, які зв’язали господаря, його дружину та сина й під загрозою ножа відібрали 5 тисяч доларів США і два мобільних телефони, після чого втекли.

18 листопада о 22.50 у місті Козятині Вінницької області двоє невідомих, шляхом вільного доступу, зайшли до приміщення АЗС. Один з них здійснив декілька пострілів з невстановленої зброї по металевому сейфу та намагався заволодіти грошовими коштами, але, після невдалої спроби, обидва втекли. З місця події вилучено фрагменти дробу та три пижі від мисливського набою.

19 листопада о 5.50 у місті Харкові двоє невідомих у масках, шляхом вільного доступу, зайшли до приміщення АЗС. Один з них здійснив з невстановленої зброї постріл у стіну, після чого нападники відібрали в оператора згаданої АЗС, який є місцевим жителем., 4 тис. грн. виручки та втекли. Люди не постраждали.

19 листопада о 7.10 у місті Дніпропетровську двоє невідомих у масках, вільного доступу, зайшли до приміщення офісу приватного підприємця, молотком заподіяли йому тілесні ушкодження, наділи на потерпілого наручники та відібрали сумку з грошима (сума з\’ясовується), після чого втекли. Потерпілого госпіталізовано.

Упродовж ночі 19 листопада в селі Богодухівці Чорнобаївського району Черкаської області невідомі, шляхом зламу замків вхідних дверей, проникли до приміщення продуктового магазину, зрізали (ймовірно кутовою шліфмашинкою) задню стінку банкомату публічного акціонерного товариства й викрали п\’ять контейнерів з грошима (сума з\’ясовується).

19 лист опала о 18-20 у м. Тернопіль до міліції звернувся місцевий мешканець, приватний підприємець з заявою що впродовж минулої ночі в зазначеному місці невідомий вкрав з його автомобіля «Тойота», який був залишений на вулиці без нагляду, зареєстрований мисливський карабін «Блазер» та мисливську рушницю «Банелли».

20 листопада близько 3.00 ночі у Донецьку на вулиці невідомі підпалили 6 приватних автомобілів громадян. Люди не постраждали. Вогнем знищено зазначені транспортні засоби.

21 листопада о 12-30 у м. Запоріжжі на території власного домогосподарства знайдено труп пенсіонерки, власниці домогосподарства, з відчленованою головою.

21 листопада о сороковій хвилині на першу поблизу міста Переяслав-Хмельницького Київської області до приміщення АЗС зайшли двоє невідомих. Вони під загрозою обрізу мисливської рушниці відібрали в працівників указаної АЗС 55 тис. грн. виручки, після чого втекли.

21 листопада о 3.30 у місті Севастополі двоє невідомих у масках, шляхом пошкодження вікна, проникли до приміщення АЗС. Вони під загрозою предмета схожого на пістолет відібрали у операторів згаданої АЗС ювелірні вироби та три мобільні телефони, після чого втекли.

22 листопада о 3.00 у селі Маршинцях Новоселицького району Чернівецької області до будинку місцевого увірвалися четверо невідомих у масках. Нападники заподіяли тілесні ушкодження господарям, викрали 20 тис. доларів США та ювелірні вироби, після чого втекли. Потерпілим медичну допомогу надано без госпіталізації.

23 листопада о 20-55 у м. Красноармійськ Донецької області після гасіння пожежі в автомобілі ВАЗ, який належить приватному таксисту, у багажнику знайдено обгорілий труп останнього. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 статті 115 КК України (умисне вбивство)

23 листопада о 3.00 у Печерському районі міста Києва до міліції звернувся житель села Великої Димерки Вишгородського району Київської області, охоронець ресторану. Він заявив, що декілька хвилин тому четверо невідомих у масках зайшли до приміщення згаданого ресторану (знаходиться на ремонті), під загрозою предмета схожого на пістолет примусили робітників указаного закладу лягти на підлогу, розлили по приміщенню легкозаймисту речовину, яку принесли з собою, підпалили й втекли. Близько 5.00 після ліквідації пожежі в одному з приміщень було знайдено обгорілі тіла трьох жительок м. Кролевця Сумської області. Вогнем повністю знищено зазначений ресторан.

23 листопада о 9.50 у місті Каневі Черкаської області до міліції звернувся місцевий житель, співробітник міськради. Він заявив, що впродовж останніх чотирьох діб невідомий, шляхом пошкодження замка вхідних дверей, проник до приміщення архіву міськради, де зберігалися виборчі бюлетені окружної виборчої комісії № 197, й викрав з семи коробок бюлетені та на одинадцяти коробках пошкодив пломби.

23 листопада о 16.15 у місті Вінниці на вулиці до банківського модуля однієї з філій комерційного банку зайшов невідомий. Він передав касиру записку з вимогою віддати йому гроші й після того, як отримав 1,5 тис. грн., утік.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата Геннадія Москаля.

peredplata