Чернівецький \”Букініст\” віддають Довганичу?

Чернівецький "Букініст" віддають Довганичу?\”Сьогодні на чергових зборах в ОДА був призначений новий директор Bukinist Chernovtsy – великий книжник всіх часів і народів Виктор Довганич. Але його найбільше і нездійсненне бажання – це зайняти місце ГЕНЕРАЛьного директора неіснуючої \”Буковинської книги\”.
Посада у Букіністі виглядає як поле для тренування ))) А може, просто йому не дає спати бажання бути поміченим і відміченим?)))\” Про це на своїй сторінці у ФБ написала звільнена депутатами облради, екс-директор книгарні Букініст Марина Лібанова. – Я там, звісно, присутня не була, тільки зі слів моєї колеги про це знаю. Ще на цьому засіданні було оголошено, що призначення директора саме \”Буковинської книги\” відкладається на невизначений період, тобто саме це, що я й стверджувала – ніякої нової організації не буде. Їм тільки треба було звільнити мене, щоб тепер мати заради чого кожен раз збиратися і щось вирішувати!!! Оце працюють ЧИНОВНИЧКИ!)))\”

Інформацію вже встиг прокоментувати народний депутат України Максим Бурбак: \”Наступний крок злочинної влади в Чернівцях на шляху знищення книгарень . Комісія облради підтримала призначення сумнозвісного \”журналіста\” з фейсбука Довганича директором \”Букіністу\”. Впевнений, що депутати обласної ради, які особисто знайомі з його талантами, не проголосують за це рішення. Його знов витягли з політичного забуття для виконання самого смердючого завдання – прихватизація приміщення. Він це може!\”

Згідно з попередньою інформацією, на посаду директора «Буковинської книги» претендували п\’ять кандидатів. Про це директор Чернівецької обласної громадської організації \”За справедливість\”, депутат обласної ради 5 скликання, блогер повідомив в блогерській мережі vkursi.com. Допис називається \”Хто стане директором \”Буковинської книги\”?\” \”Вчора був останній день (14.04.2013), коли можна було подати заяву для участі в конкурсі на призначення генерального директора комунального підприємства «Буковинська книга», – написав Віктор Довганич. – Оскільки я подавав заяву майже в 18-00, то по реєстраційному номеру побачив, що я п\’ятий учасник конкурсу. Перемогти буде важко, але я знаю як зробити, щоб книгарні в Чернівцях працювали ефективно, були збережені колективи, як збільшити бажання молоді читати книжки. Вважаю, що все позитивне у людини виховується книгою. Не дарма найбільш читаємою книгою є Біблія. Бажаю успіху всім учасникам конкурсу, і нехай переможе достойніший\”.

Нагадаємо, що вже минув рік, як влада намагається створити підприємство з такою назвою. Проте через конфлікт з працівниками комунальних книгарень, на базі яких створюється \”Буковинська книга\”, підприємство так досі й не запрацювало.
Джерело:BukNews

peredplata