Театральна студія для дітей та молоді Чернівецького муздрамтеатру імені Ольги Кобилянської розпочинає набір учнів

Театральна студія для дітей та молоді Чернівецького муздрамтеатру імені Ольги Кобилянської розпочинає набір учнівТеатральна студія для дітей та молоді Чернівецького муздрамтеатру імені Ольги Кобилянської розпочинає набір учнів. Прослуховування триватиме три дні з 29 до 31 серпня.

Під час прослуховування необхідно прочитати пісню, вірш чи байку. Вік бажаючи навчатися – від шести до п’ятнадцяти років.

– Ідея створення театральної студії існувала давно. Та й сама студія при театрі вже колись була, щоправда доросла, а не дитяча, – розповідає завідувач літературною частиною музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської Наталія ФЕДОРОВИЧ. – Саме завдяки такій студії проявився талант Івана та Марічки Миколайчуків, Дмитра Гнатюка. Ми впевнені, що і нам вдасться відкрити майбутніх талановитих аткорів. Адже через відсутність театрального ВУЗу у Чернівцях театр змушений шукати акторські кадри у інших містах. Але ж у нас у місті також багато талановитої молоді. Вважаємо, що прийшов час виховувати своїх акторів, які б у майбутньому служили нашому театру.

У театрі обіцяють, що студія навчить дітей висловлювати свої почуття. Сором\’язливих і незграбних – відкриватися, почати відчувати себе певнено. \”Непосидющим\” допоможе знайти гідне застосування своєї енергії.

Заняття триватиме одну годину, три рази на тиждень. Оплата за навчання становитиме близько трьохсот гривень у місяць.

peredplata