\”Дні Еко-Культури\” у Чернівцях

З нагоди святкування Дня міста з 30 вересня по 7 жовтня у Чернівцях проходитимуть «Дні Еко-Культури в Україні «Чернівці-2013».
Повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

У рамках підготовки Європейського Медіа-Каравану «Взаємодій Заради Життя» протягом тижня планується провести низку міжнародних культурно-освітніх заходів. Перший день розпочнеться проведенням спеціалізованого семінару для молодих журналістів під назвою «Набути крила», що проходитиме 30 вересня у 105 кабінеті Чернівецької міської ради.

Перед початком семінару, об 11:00 відбудеться прес-конференція організаторів заходу для місцевих, загальнонаціональних та закордонних представників засобів масової інформації.

Впродовж тижня на вулицях та площах старої частини міста відбуватимуться парад еко-флешмобів «Взаємодій Заради Життя», акція на підтримку Книги «Книжкова хвиля», свято лінгвістично-біологічного розмаїття «Мовне дерево мого міста», пленер художників «Маленький Монмартр у Маленькому Парижі», тиждень мов та культур «Екологія спілкування», Етно-хоровод із дзеркалами, міжнародний науковий перекладацький експеримент «Естафета крізь століття. Франція 1921р.-Україна 2013р» та багато інших культурно-масових заходів.

«Дні Еко-Культури в Україні «Чернівці-2013» організовані Національним комітетом Навколосвітнього Каравану «Інтеркультура» в Україні та проходитимуть за підтримки Чернівецької міської ради.

peredplata