Найгарнішою студенткою України стала дівчина з Чернівців, яка знає шість мов

Найгарнішою студенткою України стала дівчина з Чернівців, яка знає шість мовСтудентка Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича Оксана Ватаманюк перемогла на Всеукраїнському конкурсі краси серед студенток України \”Студміс Україна-2013\”.

За словами переможниці, кожна з фіналісток була гідна отримати корону переможниці, і тому дівчина дуже пишається тим, що журі обрало саме її.

Окрім корони та титулу, дівчина отримала поїздку на двох до Греції. Як пише \”Комсомольская правда в Украине\”, Ватаманюк вчиться на \”відмінно\” і володіє шістьма мовами.

Читайте також: Донька \”Міс України\” та впливового бізнесмена штурмує вітчизняні конкурси краси

\”Якщо Бог наділив мене красою, то моя жага знань – заслуга батьків. Від навчання я отримую не менше задоволення, ніж від участі у конкурсах і показах! Адже чомусь побутує думка, що модель – це виключно гарна обкладинка, що насправді не може не розчаровувати\”, – сказала Оксана Ватаманюк.

Як раніше повідомлялося, Ольга Стороженко з Вінниці стала переможницею конкурсу \”Міс Україна Всесвіт\”. Гарна брюнетка не погано виглядала на сцені, але не змогла відповісти на питання про те, які знає п\’єси Антона Чехова.

Джерело ТСН

peredplata