Фестиваль «Буковинський листопад-2013» збирає шанувальників класичної музики

Як повідомляє управління культури обласної державної адміністрації, на Буковині триває традиційний щорічний фестиваль класичної музики «Буковинський листопад-2013». Впродовж тринадцяти вечорів до 20 листопада класична музика звучатиме у концертному залі обласної філармонії та залі органної і камерної музики.

Фестиваль розпочався виступом академічної хорової капели «Орея» Житомирської обласної філармонії. На відкритті традиційного свята класичної музики побував перший заступник голови обласної державної адміністрації Георгій Галиць, який привітав учасників фестивалю і слухачів зі святом класичної музики.

Під час фестивалю «Буковинський листопад-2013» виступлять артисти Чернівецької та Тернопільської обласних філармоній в сценічній кантаті Карла Орфа «Карміна Бурана», академічний камерний оркестр «Арката» Вінницької обласної філармонії та інструментальне тріо Хмельницької обласної філармонії. Окрім цього, слухачів чекають яскраві виступи струнного ансамблю «QuatroCorde» Івано-Франківської обласної філармонії, вокально-інструментального ансамблю солістів «Крещендо» з Києва, солістів Чернівецької обласної філармонії, а також народного артиста України, композитора Валентина Сильвестрова та чоловічого вокального квартету «Акорд» з Тернополя, йдеться у повідомленні.

Джерело – прес-служба ОДА.

peredplata