У Чернівцях відбудеться фестиваль імені Назарія Яремчука

У Чернівцях відбудеться фестиваль імені Назарія Яремчука1 грудня у Чернівецькій обласній філармонії буде проведено Міський фестиваль української сучасної естрадної пісні імені Назарія Яремчука. Уже затверджено склад організаційного комітету, до складу якого увійшли представники обласної державної адміністрації та міської ради, діячі культури, журналісти і Дарина Яремчук.
Фестиваль традиційно організовується з метою подальшого розвитку української естрадної пісні, популяризації творчості лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка, народного артиста України Назарія Яремчука, підвищення майстерності музичних колективів, вокальних ансамблів та окремих виконавців, поповнення їх репертуару високохудожніми творами сучасних українських композиторів. Цьогорічний фестиваль присвячений 62-й річниці від дня народження Назарія Яремчука. У ньому візьмуть участь музичні ансамблі ресторанів, кафе та барів. Виступатимуть на фестивалі й сини славетного співака Назарій та Дмитро, а також його донька Марічка Яремчук.
У Чернівцях відбудеться фестиваль імені Назарія Яремчука
А напередодні, 30 листопада, у день народження Назарія Яремчука біля його могили на Центральному кладовищі Чернівців о 12.00 зберуться родина, друзі, побратими по сцені і шанувальники співака, щоби вшанувати його пам’ять.
У Чернівцях відбудеться фестиваль імені Назарія Яремчука

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міськради

peredplata