На Буковині знімають фільм \”Гніздо горлиці\”

Учора завершився чернівецький етап зйомок кінострічки «Гніздо горлиці», який тривав протягом п’яти днів. Творча група фільму працювала на різних локаціях – у приміщенні Чернівецької міської ради, аеропорту «Чернівці», ЧНУ і на площах міста.

За повідомленням прес-служби міської ради окрім Чернівців, зйомки відбувалися також в Італії та на Буковині – у Вижниці. Прикметно, що «Гніздо горлиці» знімають за сценарієм чернівецького письменника Василя Мельника – дипломанта авторитетного конкурсу «Коронація слова». Виробником фільму є продюсерський центр «Інсайтмедіа», відомий стрічками «Іван Сила» і «Той, хто пройшов крізь вогонь». Режисер фільму Тарас Ткаченко представляв проект фільму «Гніздо Горлиці» на 66-му Канському фестивалі.

У головної героїні, роль якої виконує Емма Зюбіна, була чудова родина – коханий чоловік та сонечко-донька. Спочатку чоловік втратив роботу, донька підросла, того заробітку який вона мала на власній роботі вкрай не вистачало. Тому, коли хтось із знайомих запропонував поїхати на заробітки до сонячної Італії, поміркувавши, погодилась. І от зараз вона повертається на рідну Буковину. Однак в її очах немає радості, а під грудьми б\’єтся маленьке серденько, однак вона повертається…

Бюджет зйомок – близько 16 мільйонів гривень. Вихід стрічки у прокат заплановано на весну 2015 року.

peredplata