Кіркоров відверто розповів про свої стосунки з Ані Лорак

Кіркоров відверто розповів про свої стосунки з Ані ЛоракФіліп Кіркоров відверто розповів про свої стосунки з Ані Лорак, про те, що відчуває до Алли Пугачової, а також про своє шоу-бутік.

– Нещодавно ви відкрили в Москві магазин Fhill4you, де ви представили одяг з особистих колекцій нашого бомонду. Це для душі? Або це серйозний бізнес-захоплення?

– Це не бізнес-захоплення. Це красива історія, про яку я давно мріяв, і тепер у мене є можливість представити у своєму шоу-бутіку якісну, дорогий одяг. Я за ці роки стільки напокупал хороших речей, які навіть деколи не надів жодного разу.

– Звідки у вас одяг Алли Пугачової, зрозуміло. Але яким чином вам потрапили елементи гардероба Оксани Федорової, Ірини Аллегрової, Лоліти?

– Особисто дзвонив своїх зіркових подруг. І розповідав їм ідею цього магазину. Пропонував їм реалізувати, так скажемо, що лежали на полиці красиві речі, які вони не носять або наділи один раз. І витратити гроші на якісь інші шпильки, які їм, безумовно, як жінкам, дуже потрібні. Вони із захопленням зустріли цю ідею. До речі, при магазині буде музей, де будуть виставлені їх найзнаменитіші культові речі. Наприклад, балахон Алли Борисівни, в якому вона на новорічному \”Вогнику\” співала \”Маестро\” з Раймондом Паулсом. Або плаття Ірини Аллегрової, в якому вона співала \”Императрица\”. Це всі костюми не на продаж. Безумовно, якщо хтось захоче їх придбати, я звернуся до власниці або власнику і запитаю, чи згодні вони продати.

У моєму магазині нормальні ціни. І речі з зоряного гардероба ми будемо продавати набагато дешевше їх первісної вартості. Виручені з продажу гроші я і мої колеги будемо віддавати на благодійність.

– Філіпе, нещодавно показували фільм про вас, \”Моя сповідь\”, і ви там говорили про Пугачової. Ви досі любите Аллу Борисівну?

– Мені не хотілося б про це говорити. Чому я повинен завжди говорити на цю тему? Всі знають моє ставлення до неї. Виключне. І як би вона до мене не ставилася і що б вона про мене не говорила, я все одно до неї буду ставитися виключно. І любити її, і обожнювати її, і завжди буду поряд, якщо вона цього захоче. Не хочу зараз за це ховатися, як за слюнявчик… Це неправильно і не по-чоловічому.

– Вас часто зраджували?

– Ой, обжигаюсь постійно. Кажу собі: вистачить вже займатися благодійністю… Я ж відразу закохуюся в артиста, його творчість, починаю допомагати. А потім мене танком переїжджають. Єдиний чоловік, який мене не зрадив, це Ані Лорак. Ми були чудовою командою, коли вона посіла друге місце на \”Євробаченні\”. Ближче друга у мене немає.

– Таке відчуття, ніби ви в неї закоханий…

– Мені дійсно з нею дуже добре. Вона мені як сестричка. Але вона заміжня, тому закоханість ми навіть не обговорюємо. Зараз ми виступаємо з нею в проекті \”Привид опери\”. Я за неї переживаю. Вона заслуговує високих оцінок, а їй бали чомусь весь час занижують. Мені здається, що вона зараз найкраща співачка у нас на естраді!

kp.ru

peredplata