Пророцтво Афонських старців щодо України

Пророцтво Афонських старців щодо УкраїниДо пророків, які упродовж тисяч літ підтримують живу духовну традицію на святій горі Афон, не припиняє тягнутися низка стражденних. Бо устами цих старців говорить Бог. А це означає, що все ними сказане — істина.
Не є винятком і українські політики, діячі культури і просто люди, яким мудреці повідали про майбутнє їхньої країни.
Отож пропонуємо ознайомитися з основними пророцтвами Афонських старців на найближче і подальше майбутнє України.

1.Україну очікує важкий час, але триватиме він недовго — з Божої волі нам судилося створити могутню державу, таку, якою була Київська Русь. Дух святої Русі живе у Києві, і пробудили його люди. Останні 22 роки великий народ перебував у летаргійному сні.

2. Росія, незважаючи на свої прагнення відродитися новою імперією, зазнає краху. Її чекають ізоляція і самодержавство. Але російський імператор протримається на троні тільки 2 роки і піде з ганьбою. Сама Росія продовжить своє існування, але вже без частини земель на півдні і сході. Більшість російських провінцій стануть вільними від опіки Москви і входитимуть у державу Російську на правах незалежних територій.

3. На Київський престол зійде князь, за часів якого почнеться відродження України, країна може навіть змінити назву. Крим після 3 років перебування під пануванням Москви остаточно повернеться в лоно України, але вже як земля кримських татар.

4. Європа розділиться на два табори — Західний і Східний, але розпаду Євросоюзу не буде. До східного об\’єднання увійдуть майже всі східнослов\’янські країни: Польща, Чехія, Словаччина, Білорусь, Литва, Латвія, Естонія, Молдова, Україна, Угорщина, Румунія.

5. Янукович помре в 2014 році, правитель Росії Володимир Путін переживе його на 20 років. Білоруського правителя Олександра Лукашенка чекає насильницька смерть через 2 роки.

Джерело

peredplata