Ірена Карпа, Андрій Джеджула, сестри Тельнюк та інші українські зірки приєдналися до проекту «Народжені в сорочці»

Ірена Карпа, Андрій Джеджула, сестри Тельнюк та інші українські зірки приєдналися до проекту «Народжені в сорочці» Співачка та письменниця Ірена Карпа, шоумен Андрій Джеджула, вокальний дует «Тельнюк: Сестри», співаки Олександр Павлік та Сергій Костецький приєдналися до благодійного проекту «Народжені в сорочці». Їхні вишиванки вже з’явилися на сайті http://vsorochci.com.ua у розділі «Лоти».

Кошти за продані вишиті сорочки підуть на чудову справу – за них будуть куплені бронежилети для солдат з 9-го полку Нацгвардії України. На даний момент на сайті можна торгуватися за 20 вишиванок зіркових українців.
«Я хочу, щоб ця проклята війна закінчилася, – сказала Ірена Карпа. – Щоби хуйло тріснуло разом з імперією, котра отруює світ вже стільки століть. Я хочу, щоб наші найкращі хлопці повернулися додому живими й неушкодженими. Щоб жили щасливими. Щоб їх оминали кулі й берегли вищі сили. Я хочу, аби їм було тепло і сито. Щоб їх кохані були з ними».
«Я би хотів, щоб ще комусь з наших солдат бронежилет врятував життя, – наголосив шоумен та радіоведучий Андрій Джеджула. – Мій брат знаходився в зоні АТО, був там поранений. І якби не бронежилет, який врятував йому життя, брат би не повернувся додому. Хочу, щоб інші солдати також мали такий шанс – вернутися до рідних живими. Саме тому я міняю свою вишиванку на бронежилет!»
Нагадуємо, проект «Народжені в сорочці» опікується 9-им полком оперативного призначення Національної гвардії України на базі полку спеціального призначення внутрішніх військ МВС України. На сьогодні у ньому служать більше тисячі бійців, які вже перебувають в зоні проведення АТО.
За час існування проекту для 9 полку Нацгвардії України було закуплено спорядження на 725 369 гривень. На минулих вихідних на місце дислокації був також відправлений реанімобіль з ліками, медичними ношами та теплими речима.

peredplata