Астрологи розповіли, коли закінчиться війна на Донбасі та чи повернеться Крим

Астрологи розповіли, коли закінчиться війна на Донбасі та чи повернеться Крим Зірки горворят, що у 2015 році на Донбасі не буде прориву.

З минулої весни Україна живе з неспокійним Донбасом і окупованим Кримом. Астрологи розповіли ТСН.ua, чи варто чекати закінчення війни на сході та чи повернеться Крим у лоно України.
\”У другій половині лютого 2015 року Марс входить у вогненебезпечний Овен (Овен – це знак війни, Марс – бог війни) і можуть зненацька відновитися перестрілки. Зараз, поки Марс перебуває у Водолії, зима повинна бути спокійна. Ситуація на Донбасі практично ніяк не буде змінюватися до 2017 року, поки Путіна не повалять\”, – каже астролог Влад Росс.
Водночас Росс вважає, що Крим вже ніколи не буде українським. \”Є пророцтво, що в свою чергу на Крим захоче зазіхнути ісламська держава. Тим більше, що там завжди татари і Кримське ханство було. І в кінцевому підсумку там може бути велика війна хреста і півмісяця.
Нас все одно чекає третя світова війна між ісламом і християнством, про що говорив Нострадамус. Це не буде у найближче десятиліття, це може бути тільки після 2035-40 року\”, – нагадав Влад Росс.
Астролог Людмила Халанська зазначила, що події на Донбасі – процес тривалий: \”У 2015 році не буде прориву, буде ще продовження тих подій, які почалися у 2014 році. Але негатив трохи буде згасання до кінця зими. Однак, оскільки ми всі залежимо від Путіна, я думаю, що 2015 рік ще буде складний, а до 2016-го розрядиться. Рік потрібно потерпіти, саме терпіння для нас буде важливо. Це рік боротьби\”.
У свою чергу астролог Цуркан Ганна каже, що мир в Україні настане десь у вересні, \”але до цього ми повинні ще трохи поборотися\”. \”Крим фактично є українським. Зірки говорять, що Крим належить Україні і не можна змінити\”, – додала Ганна Цуркан.
Нагадаємо, що раніше експерти дали прогноз для економіки України на 2015 рік та розповіли, коли життя українців може поліпшитися.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/astrologi-rozpovili-koli-zakinchitsya-viyna-na-donbasi-ta-chi-povernetsya-krim-398825.html

peredplata