Кобзон, Боярський і Валерія у списку тих, хто загрожує нацбезпеці України

Кобзон, Боярський і Валерія у списку тих, хто загрожує нацбезпеці УкраїниМіністерство культури оприлюднило перелік осіб, які створюють загрозу нацбезпеці: серед прізвищ Йосиф Кобзон, Михайло Боярський, Сергій Безруков та Жерар Депардьє.

\”На виконання вимог Закону України \”Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України\” 7 серпня 2015 року СБУ надала Міністерству культури список діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України, з 14 осіб\”, – йдеться в заяві Мінкульту.

А саме до списку втрапили: Олег Газманов, Йосип Кобзон, Валерія Перфілова, Йосип Пригожин, Сергій Безруков, Михайло Боярський, Микола Расторгуєв, Іван Охлобистін, Михайло Пореченков, Григорій Лепс, Жерар Депардьє, Володимир Кучеренко, Єгор Холмогоров та Михайло Хазін.
Пригожин,Валерія і Кобзон – офіційно у \”чорному списку\” України

\”По мірі надходження до Мінкультури звернень щодо розширення переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, інформація на сайті буде оновлюватись\”, – додали у відомстві.

В міністерстві нагадали, що Мінкульт складає перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці, на підставі звернень РНБО, СБУ, Нацтелерадіо.

При цьому Держкіно відмовляє у видачі, або припиняє дію вже виданого державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів зокрема, якщо одним з учасників фільму є фізична особа, включена до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Як зазначили у Мінкульті, це передбачено законом \”Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України\”, яким внесено зміни до закону \”Про кінематографію\”.

Фото womanhit.ru

peredplata