Українське кіно до Чернівців приїхало із запізненням й ненадовго

Українське кіно до Чернівців приїхало із запізненням й ненадовго\”Той, хто пройшов крізь вогонь\” транслюватимуть з 26 січня до 1 лютого

Перший український фільм, який вийшов у міжнародний прокат, \”Той, хто пройшов крізь вогонь\”, побачив світ 19 січня. Зняв сучасний вітчизняний фільм режисер Михайло Іллєнко. У стрічці йдеться про радянського військового пілота з Полтавщини, який потрапив у німецький полон. Звідти він втік до Канади, де став вождем індіанського племені. Фільм базується на реальних подіях з життя Івана Даценка. На зйомки стрічки витратили 16 мільйонів гривень. Тривав знімальний процес близько п\’яти років.

– У Чернівцях сучасний фільм українського виробництва транслюватимуть у великому залі кінотеатру \”Чернівці\” з 26 січня до 1 лютого, – розповідає помічник директора кінотеатру \”Чернівці\” Роман Юзвак. – Чи буде аншлаговим фільм, сказати важко. Принаймні вартість квитків не висока.

Стрічку \”Той, хто пройшов крізь вогонь\” транслюватимуть двічі на день: о 13:50 та 16:00. Квитки вартують від 15 до 25 гривень.

Віталія КОЗМЕНКО

Джерело

peredplata