Донька Назарія Яремчука потрапила на шоу «Голос країни»

Донька Назарія Яремчука потрапила на шоу «Голос країни»Донька славетного співака Назарія Яремчука Марічка виступила на шоу «Голос країни», яке транслював телеканал «1 плюс 1» у неділю, 29 січня. Дівчина виконала пісню «Ехали на тройке с бубенцами». До Марічки повернувся Олександр Пономарьов. Та трапилося непередбачуване – повернулися й крісла усіх інших тренерів. Хоча вони стверджують, що кнопок не натискали, за винятком Пономарьова. Пізніше це назвали «містикою», «допомогою вищих сил».

Дівчина представилася Машею, свого прізвища так і не назвала. Сказала лише, що вона з Чернівців, на що Олег Скрипка задоволено хмикнув.

Пономарьов зізнався, що обрана пісня йому зовсім не сподобалася, та його зачепив тембр голосу виконавиці. А ще він обійняв Марічку, сказавши, що вона гарна.

Пізніше Олександр Пономарьов зізнався: про те, що Марічка – донька Назарія Яремчука, він дізнався пізніше і що дуже шанує цього виконавця. І додав – йому сподобалося, що Марічка не хизувалася своїм прізвищем.
Отож, тепер дівчина – у команді Олександра Пономарьова і глядачі матимуть змогу спостерігати за нею протягом наступних ефірів.

Нагадаємо, Марічка Яремчук – родом із Чернівців. Вона закінчила гімназію №4. Тепер навчається у двох вузах: Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтва за спеціальністю «естрадний спів», Чернівецькому національному університеті на факультет історії, політології та міжнародних відносин, спеціальність «міжнародна інформація» (заочно).

Другого березня Марічці виповниться 19 років.

Джерело

peredplata