ВІДЕО. Пшонка назвав Завадського \”п*ром\”. За його затриманням стоїть Табачник?

ВІДЕО. Пшонка назвав Завадського "п*ром". За його затриманням стоїть Табачник?Відомого акордеоніста, депутата від Партії регіонів Яна Табачника підозрюють у замовленні справи проти музиканта Ігоря Завадського.

Про це йдеться у сюжеті програми \”Гроші\”.

Мати одного з учнів Завадського Наталія Снігерьова, яка тісно спілкувалася з акордеоністом, зізналася, що, за словами Завадського, погрожували йому саме люди Яна Табачника.

Натомість Табачник всі звинувачення категорично заперечує.

За його словами, він ніколи не вважав Завадського серйозним конкурентом.

\”Я взагалі цієї людини не знаю. Завадський постійно намагається зі мною змагатись. Хто там хоче зі мною змагатись, про що ви говорите?! Це смішно\”, – сказав Табачник.

За його словами, в музичних колах давно ходять чутки про нетрадиційну сексуальну орієнтацію Завадського.

\”Я можу просто сказати: я б йому просто відбив голову, якби він підійшов до моїх синів. Це однозначно. Я розмовляв з генеральним прокурором. Я прийшов до нього, це було якраз на другий день після арешту. А він мені каже: \”Ти мені скажи, ти випадково не прийшов захищати (дослівно) цього п*дара?\”, – розповів акордеоніст.

Як відомо, 23 березня співробітники міліції затримали Завадського в рамках розслідування справи, порушеної за статтею 156 Кримінального кодексу (розбещення неповнолітніх). Усього міліція затримала у цій справі 3 осіб.

Адвокат Завадського Євгена Закревська заявляла, що акордеоніста били в міліції протягом 7 годин, вимагаючи написати явку з повинною.

Крім того, адвокати Завадського подали заяву в прокуратуру з вимогою порушити кримінальну справу проти міліціонерів.

У свою чергу прокурор Києва Анатолій Мельник у четвер заявив, що Завадський отримав легкі тілесні ушкодження під час затримання.

\”За висновками судово-медичного дослідження у акордеоніста виявлено синець на правому зап’ясті та синець на правій нозі. Ці тілесні ушкодження є легкими та отримані під час його затримання. У справі зібрано достатньо доказів вини трьох осіб у скоєні статевих злочинів та їм пред’явлено обвинувачення\”, – заявив він, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Джерело

peredplata