Start IT Fest у Чернівцях!

Навчальний центр робототехнiки «BOTEON» запрошує на «Start IT Fest», який відбудеться 20 вересня з 14:00 до 18:00  у дворику Чернівецької міської ради.

Мета заходу – активізувати у Чернiвцях освітню та IT спільноту, об’єднавши талановиту, допитливу молодь, яка цікавиться інформаційними технологіями та прагне змінити світ на краще .

Цільовою аудиторією заходу стануть учні шкіл, студенти технічних спеціальностей, вчителі, практикуючі ІТ-спеціалісти та допитлива молодь, яка прагне познайомитися з перспективним світом ІТ.

Ми хочемо дати людям вичерпну відповідь на питання: що таке STEM- освіта, як вона пов’язана з ІТ та як можна долучитись до захоплюючого світу технологій уже сьогодні.

Професiонали подiляться власним досвідом роботи та розкажуть про переваги, бонуси та умови самореалізації у світі науки та технологій.

На «Start IT Fest» всi учасники зможуть:

– дізнатись про місце науки, зокрема робототехніки, математики, інформатики в сучасному світі та перспективи їх розвитку;

– відвідати унікальну демонстрацію роботів у Чернівцях, а саме робота-жука, робота із мультфільму «Валлі», робота-балансира, познайомитися з роботом-Йошою, позмагатися разом з роботом-гуманоїдом та ін.;

– долучитись до боїв роботів на основі мобільних платформ;

– надрукувати міні-сувеніри на 3D-принтерах;

– позмагатися у захопливому віртуальному квесті та виграти цінні призи;

– познайомимося з натхненними спікерами, у тому числі і з практиками у  ІТ-сфері;

і ще багато цікавого та неочікуваного.

 

Захід є безкоштовним та спрямованим на розвиток та популяризацію STEM-освіти у Чернівцях.

Програма заходу:

14:00 – 15:30 – розважальна зона :

  • інтерактивна виставка роботів
  • майстер-клас друку на 3D-принтерах (створи сувенір власноручно)
  • ROBOT WARS (бої роботів)
  • віртуальний квест
  • презентації від організацій-партнерів

15:30 – 17:30 – СПІКЕР-ЗОНА:

  • “STEM-освіта: концепція, актуальність, напрямки розвитку, Олексій Резніченко
  • “Чому важливо вчитися?” , Пауль Пшенічка .

          “Навички та професії, необхідні для ринку праці у 2030 році” ,  Юрій Халавка

  • “Як я потрапив в ІТ “,  Ілля Хамула
  • (Таємний спікер).

 

17:30-18:00 – ЗАВЕРШЕННЯ «STEM Fest» ТА РОЗІГРАШ ПРИЗІВ ВІД СПОНСОРІВ ЗАХОДУ

Довідка:

Програма Навчального центру «BOTEON» спрямована на розвиток логічного мислення, навичок програмування і конструювання у дітей, віком від 6 років. Викладання дітям базових курсів з інформатики, схемотехніки і роботі з інформацією сприяє формуванню інженерного способу мислення, придбання навичок для найбільш затребуваних, перспективних і добре оплачуваних професій, таких як програміст, розробник систем автоматики і робототехніки, інженер-конструктор.

Детальнішу інформацію можна отримати за контактами: тел. (050) 642 43 04 Тетяна Карпів-Мосін,  або ж  написавши на e-mail: boteon.tk@gmail.com

 

 

 

peredplata