“В Росію не приїде”: Ротару відмовилася від концертів в сусідній країні

Народна артистка України Софія Ротару відмовилася від участі в масштабному концерті “Пісня року-2018” в Росії через введення в Україні воєнного стану, обстрілу країною-агресором українських кораблів і захопленням військовополонених.

Захід було заплановано на суботу, 1 грудня. На сцену московського “Олімпійського” мало вийти чимало українських зірок, в числі яких була заявлена і Софія Михайлівна. Представники співачки зателефонували організатором музичної події в день, коли в Україні офіційно оголосили військовий стан, і заявили, що артистка в Росію не приїде, передає ” Комсомольская правда “, посилаючись на свої джерела.

За словами РосЗМІ, Ротару в цьому році також не виступатиме в РФ і на корпоративах, куди її часто запрошували під Новий рік. Журналісти видання стверджують, що артистка сама засмучена тим, що не зможе заспівати на “Пісні року” і сподівається, що незабаром ситуація вирішиться.

Правда, воєнна агресія Росії нітрохи не збентежила інших українських артистів, які виступатимуть на сцені “Олімпійського”. Ані Лорак, Світлана Лобода і Таїсія Повалій розважатимуть росіян на “Пісні року”, незважаючи ні на що.

peredplata