СЬОГОДНІ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ІКОНИ БОЖОЇ МАТЕРІ «ВИХОВАННЯ». ПОМОЛІТЬСЯ, ЩОБ БОГОРОДИЦЯ ДОПОМОГЛА ВАМ У ВИХОВАННІ ПІДРОСТАЮЧОГО ПОКОЛІННЯ

Чудотворна ікона «Виховання» широко відома в православному світі. До неї звертаються з проханнями про позбавлення від бiд і моляться, щоб Богородиця допомогла з вихованням підростаючого покоління.

Ікона «Виховання» шанується серед християн, і цей образ займає важливе місце серед інших чудотворних образів Божої Матері. Священнослужителі наголошують на важливості молитов, які батьки підносять Вищим Силам, адже щирі прохання завжди знаходять відгук. Джерело

Історія і значення ікони

Ікона «Виховання» шанована, проте історія її появи до сих пір залишається загадкою. Священнослужителі наголошують, що ікона, швидше за все, прийшла з Візантії.

Перед святою іконою прийнято молитися про підростаюче покоління, і батьки вдаються до допомоги Вищих Сил, щоб уберегти своїх дітей від безлічі загpоз і спoкус, що заважають юним душам розвиватися згідно з Божими заповітами. Щирі молитви допомагають знайти гармонію і взаєморозуміння в родині, знайти вихід з важкої ситуації і виховати дітей з дитинства в благочесті.

День ікони 18 березня

У святковий день священнослужителі запрошують віруючих на службу, під час якої кожен зможе помолитися Богородиці і попросити у неї підтримки. 18 березня в церквy найкраще вирушати разом з дітьми, щоб ті також помолилися.

У день вшанування лику Богоматері триває Великий піст, тому 18 числа віруючі дотримуються обмежень, визначених церквою. У понеділок не варто присвячувати час розважальним заходам і побутовим справам, якщо вони відволікають від молитов, що очищають душі і помисли.

Помолитися Божій Матері можна і вдома, якщо немає можливості відправитися в церкву на спеціальну службу. У цей день Небеса відкриті для прохань, і Вищі Сили слухають кожне вимовлене слово.

peredplata