Головне за день суботи 4 травня: ультиматум Зеленському, напад на Комарова і “нокаут” Парубія

Недоумкуваті кримські окупанти висунули зухвалий ультиматум Зеленському

Володимир Зеленський

Кримські окупаційні влади виступили з досить нахабною заявою. Так званий віце-спікер кримського “парламенту” Юхим Фікс оголосив, що новообраний президент України Володимир Зеленський зможе користуватися квартирою в Лівадії тільки після того, як визнає, що Крим є “невід’ємною частиною Російської Федерації”.

Новообраний президент запропонував свою дату проведення інавгурації

Володимир Зеленський

Обраний президент України Володимир Зеленський пропонує провести інавгурацію 19 травня.  Про це він заявив журналістам під Верховною Радою, куди прибув для зустрічі з головами фракцій. Зеленський заявив: “Ми будемо пропонувати 19 травня. Це головне питання, і ми з нього почнемо (зустріч — ред.)”.

У Черкасах журналіст опинився в реанімації після нападу

Поліція

У Черкасах стався страшний інцидент. Так, на вулицях міста побили журналіста-розслідувача Вадима Комарова. На даний момент працівник ЗМІ знаходиться в реанімації третьої міської лікарні у важкому стані. Побитого журналіста з розбитою головою сьогодні близько дев’ятої години ранку побачили перехожі просто на вулиці на перехресті Надпольної і Небесної Сотні.

Володимир Зеленський змусив Андрія Парубія понервувати всього одним питанням

Володимир Зеленський

Сьогодні, 4 травня, новообраний президент Володимир Зеленський зустрівся зі спікером Верховної Ради Андрієм Парубієм в будівлі парламенту. Як повідомляє Демчук, розмова йшла про інавгурацію Володимира Зеленського, причому тривала вона близько 40 хвилин, а сам спікер виглядав стурбованим і нервовим. Після зустрічі з новообраним президентом Парубій відправив повідомлення головам парламентських фракцій з проханням зустрітися сьогодні, 4 травня о 15:00 для проведення термінової наради.

Учасники відомого шоу розбилися в страшній аварії

Місце події

У суботу, 4 травня, вранці в Росії в страшній аварії на дорозі розбилися п’ять осіб. Серед жертв виявилися популярні стендап-коміки Денис Маловічко, Олена Зуєва. В мережі почали публікувати відео та фото з місця аварії. Два автомобілі зіткнулися лоб в лоб, спалахнули і згоріли дотла. НП сталася в Росії під містом Білореченськ.

peredplata