До Чернівців приїде «Бурмобіль»

17 травня в місті Чернівцях відбудеться акція «Перший тур Україною майстерні на колесах «БУРмобіль».

12:00 зустріч з студентами факультету архітектури, будівництва та декоративного-прикладного мистецтва ЧНУ ім. Юрія Федьковича,                вул. Сторожинецька, 101.

з 14:00 зустріч з усіма бажаючими на площах міста (Соборна, Центральна площі)

з 18:00 у дворику Українського Народного Дому вулиця  Якоба фон Петровича, 2.

Захід реалізовується з ініціативи Львівської освітньої фундації «Будуємо Україну разом» (далі – БУР). Будуємо Україну Разом (БУР) – волонтерська програма, яка через спільну працю об’єднує активну молодь, виховує в ній соціальну відповідальність та розвиває локальні громади у різних куточках України.

БУРмобіль – перша в Україні мобільна майстерня для перетворення сільського чи міського простору в комфортне місце відпочинку, зустрічей і генерування ідей. Основною місією БУР-мобіля є промоція можливості створення БУРтаборів та мережі свідомих, активних, відповідальних українців, які розуміють, що зміни можливі, якщо брати в них участь.

Буде організовано дві зустрічі, де розкажуть про місцеві волонтерські ініціативи та історію успіху БУР,  готуватимуть фірмові БУРгери та БУРіто, створюватимуть дерев’яні сувеніри на базі мобільної майстерні.

Інформує прес-служба міськради Чернівців.

 

 

 

 

 

 

peredplata