\”Гуцул Каліпсо\” і Дзідзьо привітали чернівчан з днем міста

"Гуцул Каліпсо" і Дзідзьо привітали чернівчан з днем містаНа площі філармонії сьогодні порадували публіку концертом популярних молодіжних виконавців. Для кількатисячної публіки виступили Дзідзьо та «Гуцул Каліпсо».

Перед початком дійства очільник міста Віталій Михайлішин разом із стронгменом Костянтином Ільїним нагородив найбільш активних представників чернівецької молоді, які представляють наше місто у культурі, спорті та мистецтві.
Окрему відзнаку за заслуги перед територіальною громадою міста Чернівці – медаль «На славу Чернівців» отримав Сергій Михайлов – майстер спорту України з легкої атлетики, директор дитячої та юнацької школи інвалідів, учасник цьогорічних параолімпійських ігор 2012 року.

«Для нас особлива честь – виступати перед своїми прихильниками на святкуванні іменин рідного міста, – каже фронтмен «Гуцул Каліпсо» Андрій Рудік. – Ми часто їздимо з концертами по всій Україні, але завжди приємно виступати саме у Чернівцях. Особливо у такий день, як сьогодні, коли відчуваються особлива енергетика і суцільний позитив.»

peredplata