Москаль: “Чернівецька ОДА бреше, заявляючи про свою непричетність до контрабанди сигарет за допомогою лісоматеріалів”

Москаль: “Чернівецька ОДА бреше, заявляючи про свою непричетність до контрабанди сигарет за допомогою лісоматеріалів”— Заяви Чернівецької облдержадміністрації про свою начебто непричетність до контрабанди сигарет за допомогою лісоматеріалів не відповідають дійсності, і це підтверджується діючим законодавством, — заявляє нардеп Геннадій Москаль. — Державний Комітет лісового господарства 7 вересня 2007 року за №528 видав Наказ “Про затвердження форми Сертифіката про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій та Інструкції щодо заповнення форми Сертифіката про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій”, який зареєстровано Мін’юстом України.
В цьому наказі в п.3 сказано: “Начальникам обласних управлінь лісового та мисливського господарства (які є структурними підрозділами облдержадміністрацій) забезпечити видачу сертифікатів суб’єктам господарювання, що зареєстровані на території області. Сертифікат видається про походження лісоматеріалів для здійснення експортних операцій”.
Надаю повний текст даного нормативно-правового акту. Тому не треба вводити громадськість в оману й зображувати себе “білими та пухнастими”.

З повагою,

народний депутат Верховної Ради України
VIІ скликання,
перший заступник голови Комітету ВР України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією

Г.Г. Москаль

peredplata