Чернівецькі лідери по сплаті податку на прибуток

За підсумками січня – липня цього року найбільше авансових внесків з податку на прибуток до державного бюджету нарахували та сплатили: ТОВ «Машзавод» – 13,4 млн. грн., ПАТ ЕК «Чернівціобленерго» – 7,8 млн. грн., ПАТ «Чернівцігаз» – 5,9 млн. грн., ТОВ «Рома» – 4,8 млн. грн. Лідером по сплаті авансових внесків з податку на прибуток до скарбниці міста став КП «МТК «Калинівський ринок» – підприємством з початку року нараховано та сплачено 2,4 млн. грн.

Лідери по сплаті податку на прибуток перерахували до Зведеного бюджету понад 45% від загальних надходжень цього податку.

Нагадаємо, що починаючи з цього року авансовий внесок з податку на прибуток сплачують підприємства, які відповідають одночасно трьом наступним критеріям:
     - у попередньому звітному році мали прибуток;
     - отримали за попередній рік дохід, що перевищує 10 млн. грн.;
     - не є новоствореними (зареєстрованими протягом звітного року) підприємствами, сільгоспвиробниками або неприбутковими організаціями,
     
Такі підприємства щомісяця сплачують авансовий внесок з податку на прибуток у розмірі не менше 1/12 нарахованої до сплати суми податку за попередній звітний податковий рік (2012 рік) без подання податкової декларації.
     
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях вдячна податковій еліті обласного центру за значний внесок у розвиток економіки держави та міста, високий рівень податкової культури, а також бажає подальшого збільшення прибутків кожному підприємству.
    

Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata