Знову київська фірма виграла тендер в Чернівцях на 5 мільйонів

Знову київська фірма виграла тендер в Чернівцях на 5 мільйонівВідповідно до відомостей з \”Вісника державних закупівель\” переможцем тендеру на реконструкцію інженерних мереж на вул. Б. Хмельницького від вул. Ю. Гагаріна до вул.Університетської у м. Чернівцях стала київська фірма ТОВ \”ТД \”Укрвторресурс\”. Замовником є департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міськради. Вартість послуг складає 5 222 512.7 грн. Послуги мають бути поставлені до листопада 2014 року.

Нагадаємо, минулого тижня ТОВ \”Виробничо-будівельне підприємство \”Укргазкомплект\”, що зареєстроване в селі Петровське (Бориспільський р-н, Київська обл.), виграло тендер на капітальний ремонт дорожнього покриття на вул.Комунальників у м. Чернівцях за півтора мільйони гривень. Дата поставки послуг – серпень – листопад 2013 року. Про це повідомляється у \”Віснику державних закупівель\”.

Згідно з даними Єдиного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців, керівником підприємства є Вячеслав Опанасенко. Він, зокрема, також є депутатом Бориспільської районної ради від Партії регіонів.

peredplata