Чернівецький \”Машзавод\”, \”Калинка\” серед лідерів по сплаті податку на прибуток

Впродовж цього року найбільше авансових внесків з податку на прибуток до державного бюджету нарахували та сплатили: ТОВ «Машзавод» – 24,3 млн. грн., ПАТ ЕК «Чернівціобленерго» – 10,4 млн. грн., ПАТ «Чернівцігаз» – 9,0 млн. грн., ТОВ «Рома» – 6,7 млн. грн. Найбільше авансових внесків з податку на прибуток сплатив до скарбниці міста КП «МТК «Калинівський ринок» – підприємством з початку року перераховано 3,3 млн. грн. Повідомляє Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях.

Лідери по сплаті податку на прибуток перерахували до Зведеного бюджету 57,5% від загальних надходжень цього податку до зведеного бюджету.
Загалом платники податку на прибуток перерахували до бюджету 93,5 млн. грн., що на 15,1 млн. грн. перевищує минулорічні надходження.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях висловлює щиру подяку податковій еліті обласного центру за значний внесок у розвиток економіки держави та міста, високий рівень податкової культури, а також бажає подальшого збільшення прибутків кожному підприємству.

peredplata