Рідні фірми позмагались за 14 мільйонів на житло для міліціонерів на Буковині

Рідні фірми позмагались за 14 мільйонів на житло для міліціонерів на БуковиніУправління МВС України в Чернівецькій області 17 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Черкасизалізобетонстрой» («ЧЗБС») на завершення будівництва блоку №1 багатоквартирного житлово-громадського комплексу за 14,41 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Блок на 45 квартир по вул. Ентузіастів, 11 у Чернівцях повинні завершити до кінця наступного року. Фінансують роботи з державного бюджету.
Фірму «ЧЗБС» заснували депутат Черкаської районної ради від Партії регіонів Тетяна Бас та член політради Єдиного центру Юрій Капітоненко. За останні п’ять років фірма виграла тендерів на 45,09 млн грн.

На цьому тендері у фірмі було два конкуренти.

Перший – ТОВ «Будівельний центр «Добробут», яке заснували та сама Тетяна Бас і член президії Черкаської організації «Єдиного Центру» Дмитро Діденко, котрий до 2009 р. був співвласником «Черкасизалізобетонстроя» і певний час також очолював компанію в якості директора. Обидві фірми зареєстровані за однією адресою в Черкасах: провулок ХХ Партз`їзду, буд. №2.

Другим конкурентом «ЧЗБС» було івано-франківське ТОВ «Будівельна компанія «Прикарпаття», якою керує Олександр Дуляновський.
Згідно з даними «ВДЗ», ні «Добробут», ні «Прикарпаття» за останні п’ять років тендерів не вигравали.

ДЖерело – Наші гроші

peredplata