Компанія МТС готує собі новорічний подарунок коштом абонентів

Компанія МТС готує собі новорічний подарунок коштом абонентівМенеджери телекомунікаційної компанії МТС, схоже, вирішили заробити собі чималий новорічний бонус коштом абонентів. Схема досить проста: вам автоматично підключать непотрібну вам послугу і автоматично знімуть з вашого рахунку за неї гроші.
Шахрайську схему помітив блогер deskvdenis.

Послуга ота називається «Безлімітний Новий рік!». Підключається автоматично з 25.11 по 30.12 поточного року включно при поповненні рахунку на суму від 9 грн. Вартість послуги – 5 грн – знімається під час поповнення.

«Щедрий» оператор мобільного зв’язку за 5 грн надає вам безлімітні дзвінки в такі країни: Італія, Польща, Німеччина, Чехія, Іспанія, США, Ізраїль, Греція, Португалія, Франція, Великобританія, Канада, Литва, Угорщина, Румунія, Австрія, Нідерланди, Швеція, Бельгія, Китай, Кіпр, Фінляндія, Ірландія, Індія, Данія, Норвегія і Таїланд.

А тепер спробуємо підрахувати. Скільки абонентів МТС можуть поповнити свої рахунки у період з 25 листопада по 31 грудня? Ризикну припустити – мільйони. А у скількох із них є потреба телефонувати у згадані країни? Скажімо так, далеко не в усіх. Але з усіх «здеруть» по 5 грн.
Звісно, мобільний оператор обіцяє повернути гроші усім тим, кому та послуга сто років непотрібна.

Читаємо на офіційному сайті:


«Якщо послуга «Безлімітний Новий рік!» Вам не потрібна і Ви хочете від неї відмовитися – просто наберіть *101*13# після підключення даної послуги. Кошти в розмірі 5 грн будуть повернені на Ваш рахунок протягом 3 днів, а сама послуга буде відключена».

З одного боку тут усе чесно. Але цілком вірогідно, що чимало абонентів МТС (ті, які витрачають на зв’язок дещо більше, ніж кілька «червонців» на місяць) просто не помітять, що з них здерли якісь 5 грн. А якщо і помітять, то не будуть морочити собі голову поверненням якогось дріб’язку. Як наслідок – хитрі менеджери компанії зароблять кілька мільйонів гривень на послузі, якою мало хто скористався.

Джерело – Тексти.орг

peredplata