ПАТ «Чернівцігаз» не відповідає за боргові претензії ДК «Газ України»

ПАТ «Чернівцігаз» немає відношення до листів ДК «Газ України» щодо сплати боргу

В зв’язку з чисельними зверненнями, які надходять до ПАТ «Чернівцігаз» щодо отримання споживачами природного газу Чернівецької області попереджень про сплату боргу Дочірній Компанії «Газ України», інформуємо про наступне.

ПАТ «Чернівцігаз» проводить ліцензовану діяльність з постачання природного газу споживачам – фізичним особам Чернівецької області з 01.08.2011 року. Договори на газопостачання, укладені між ПАТ «Чернівцігаз» та нашими шановними клієнтами, а також розрахунки, які здійснюються в рамках цих договорів, датуються не раніше ніж 01.08.2011 року.

Відтак наша Компанія несе відповідальність та готова обговорювати питання споживання обсягів природного газу та наявної заборгованості за період саме з 01.08.2011року і по даний час.

Також, наголошуємо, що ПАТ «Чернівцігаз» не має юридичного відношення до ДК «Газ України», дій, які проводяться ДК «Газ України» та не може відповідати за коректність документів, що надсилаються споживачам природного газу цією компанією.

В той же час, намагаючись допомогти нашим клієнтам прояснити ситуацію, повідомляємо, що боргові претензії ДК «Газ України» до споживачів можуть висуватися лишень стосовно фактично спожитих обсягів газу та розрахунків за ними станом виключно на 31.07.2011 року.

Крім того, варто розуміти, що право на задоволення майнових претензій ДК «Газ України» до споживачів може бути реалізовано виключно у порядку, встановленому чинним законодавством України.

Зокрема, якщо ДК «Газ України» має належні правові підстави для стягнення заборгованості з споживача, це питання може бути вирішено лише в судовому порядку шляхом подання зацікавленою особою відповідної заяви до суду.

Звертаємо особливу увагу споживачів природного газу – фізичних осіб, що поточні платежі за використаний природний газ з 01.08.2011 року необхідно проводити виключно на поточний рахунок ПАТ «Чернівцігаз» зі спеціальним режимом використання:
рах.№ 26033312870001 в ЧОВ ПАТ «Ощадбанк» м.Чернівці, МФО 356334

Враховуючи вищенаведене, просимо зі всіма питаннями щодо наявності або відсутності заборгованості перед ДК «Газ України», а також її розміру станом на 31.07.2011 року, звертатись безпосередньо до ДК «Газ України».

Згідно з інформацією офіційного веб-сайту ДК «Газ України» (http://www.gasukraine.com.ua) контакти цієї компанії наступні:
адреса – 04116, м.Київ, вул.Шолуденка, 1,
тел.044-537-0538, факс 044-537-0537;
прес-центр : тел./ факс 044-537-0040).

З повагою,
ПАТ «Чернівцігаз»

peredplata