В Україні до страйку готуються аеропорти, вузи, театри і бізнес. Серед страйкарів Чернівецький аеропорт

В Україні до страйку готуються аеропорти, вузи, театри і бізнес. Серед страйкарів Чернівецький аеропортЗа даними страйкового комітету, кількість охочих взяти участь у всеукраїнській страйку збільшується

На сьогоднішній день участь у всеукраїнському страйку, початок якого заплановано на січень, підтвердили чотири театри (Черкаський музично-драматичний ім. Шевченка, Львівський академічний ім. Курбаса, Львівський драматичний ім. Лесі Українки, Львівський театр юного глядача), два міжнародних аеропорти (Миколаївський і Чернівецький), два внз (Національний авіаційний університет та Національний транспортний університет) та Чернігівський обласний філармонійний центр.

Раніше передбачалося участь у страйку Луганського міжнародного аеропорту, але сьогодні місцева ОДА спростувала цю інформацію.

Крім того, до всеукраїнського страйку готовий приєднатися і ряд підприємств з різних регіонів країни.

\”Точна дата всеукраїнського страйку буде оголошено Всеукраїнським страйковим комітетом у першій декаді січня. Про свій намір взяти участь у всеукраїнській страйку заявили вже десятки підприємств, установ і організацій по всій країні\”, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, у маніфесті, прийнятому напередодні в Києві на Народному віче, одним з пунктів значилося проведення в січні 2014 року безстрокового всеукраїнського страйку.

Джерело

peredplata