У Чернівцях вже задекларували доходи троє мільйонерів

За оперативними даними ДПІ у м. Чернівцях, на сьогоднішній день, про свої доходи, отримані в минулому році у розмірі більше 1 млн. грн., вже повідомили троє чернівчан. Загальна сума задекларованого ними доходу склала 4,8 млн. гривень. Про це інформує Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях.

«З числа декларантів – мільйонерів, двоє громадян отримали доходи від інвестиційного прибутку, один – спадщину. Наразі найбільший задекларований дохід складає 2 мільйони гривень. Станом на 26 лютого свої доходи вже задекларували 547 жителів обласного центру. Загальна сума задекларованих доходів складає понад 21,7 млн. грн.», – повідомив заступник начальника ДПІ у м. Чернівцях Віктор Гетьман.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що подати декларацію громадяни можуть особисто або через уповноважену на це особу.
Для зручності декларантів на веб-порталі Міндоходів діє сервіс „Декларування он-лайн”, який дає змогу заповнювати декларацію в електронному вигляді. Для цього платнику достатньо мати ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно.

Громадяни також можуть скористатися послугами пошти, але варто пам’ятати, що декларацію поштовим відправленням слід надсилати не пізніше 20 квітня 2014 року.

peredplata