Міністр Максим Бурбак оголосив програму дій

Колектив Міністерства інфраструктури України зустрівся із новим очільником відомства – Міністром інфраструктури Максимом Бурбаком. Він наголосив, що передусім робота нинішнього складу Уряду буде спрямована на виведення країни з кризи та боротьбу із будь-якими проявами корупції.

Міністр Максим Бурбак оголосив програму дій

За словами Міністра, першим його завданням стане проведення аудиту Міністерства та усіх підпорядкованих підприємств.

«Прем’єр-міністр озвучив нашу програму. Це будуть непопулярні кроки. Однак, ми розуміємо необхідність модернізації галузі і викорінення проявів корупції – це те, чого чекають від нас люди. Ті події, які відбулися останнім часом, те, до чого вони призвели, не дають мені права схибити перед нашими людьми. Я нищівно боротимусь із проявами корупції, тому почну з аудиту справ Мінінфраструктури й по кожному підприємству, що входять до його сфери управління. Після цього ми визначимося з першими кроками по стабілізації ситуації», – сказав він.

Стосовно кадрових рішень Максим Бурбак визначиться упродовж кількох днів після ознайомлення із реальним станом справ у Міністерстві. «Тут я буду і в суботу, і в неділю, щоб увійти в курс справ. Я цілком відкритий до всіх пропозицій, які допоможуть вивести галузь із кризи», – наголосив Міністр.

Також Максим Бурбак висловив впевненість у плідній і злагодженій роботі усього колективу транспортно-дорожнього комплексу та поштового зв’язку.

«Прошу колектив із розумінням ставитися до моїх майбутніх рішень. Впевнений, що у нашому спілкуванні буде максимум демократичності і лише професійні відносини. Впевнений, що нашим колективом ми гідно пройдемо усі випробування, ми всі разом подолаємо цю кризу і вийдемо на новий рівень. Усіх запрошую до плідної співпраці», – зазначив Максим Бурбак, звертаючись до працівників Мінінфраструктури.


Довідка

Максим Бурбак народився 1976 р.н. у Чернівцях. У 1998 році закінчив юридичний факультет Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича, \”правознавство\”.

У 2006-2008 роках – заступник директора ТОВ «Фінтраст» (Чернівці), з липня 2008 року – в.о. директора ТОВ «Буковина Авто Альянс» (Чернівці), у 2010-2012 роках – депутат Чернівецької облради, 2012-2014 роки – народний депутат VII скликання Верховної Ради України, фракція ВО «Батьківщина».

З 2014 року Міністр інфраструктури України.

Одружений, має двох дітей.

peredplata