\”Чернівціобленерго\” готове йти назустріч підприємцям лише в окремих випадках

"Чернівціобленерго" готове йти назустріч підприємцям лише в окремих випадках Учора, 24 березня, підприємці області повторно зустрілися із головою правління ПАТ “Чернівціобленерго” Олексієм Шекетою. Вони поцікавилися, чи розглянув Олексій Михайлович їх вимоги, передані йому минулої середи, та які з них готовий виконати.

Голова Чернівецької обласної організації Партії промисловців і підприємців України Ярослав Николюк повідомив, що він готовий йти з керівництвом “Чернівціобленерго” на компроміс, аби хоча б трохи пом\’якшити умови надання послуг.

Разом з тим, Олексій Шекета зазначив, що не всі викладені викладені вимоги у його компетенції. Він готовий задовільнити деякі вимоги, проте лише у виняткових випадках. Зокрема, він готовий домовлятися з окремими підприємцями про перехід на декадну передоплату.

Крім того, за словами голови правління, наразі в обленерго працюють над тим, щоб зробити обов\’язкову звітність більш зручною для підприємців.

В свою чергу, підприємці залишились не до кінця задоволеними таким вирішенням питання і планують зустрітися з Олексієм Шекетою ще раз.

Д.Кернична

peredplata