Найбільший автомайданчик Чернівецької області почав надавати послуги з викупу автомобілів

ПриватБанк почав надавати послуги з оцінки та викупу автомобілів клієнтів. Також на базі автомайданчиків по всій Україні діє програма Trade-in, по якій кожен клієнт може обміняти свій автомобіль на новий або вживаний. Різницю в ціні можна покрити за рахунок власних або кредитних коштів.

“Нас сьогоднішній день ПриватБанк чи не єдиний банк, який кредитує своїх клієнтів на купівлю і нових, і вживаних автомобілів, – розповідіє керівник проекту “Автопланета” Чернівецької філії ПриватБанку Олександр Кашул. – А послуга викупу та оцінки автомібілів – взагалі “ноу-хау” в банківському середовищі”.

Оцінка автомобілів, які клієнти хочуть продати, відбувається абсолютно безкоштовно. Оцінка проходить на сертифікованих СТО, ціна залежить від стану та комплектації авто та відповідає ринковій. Вартість автомобіля після викупу банком клієнт може отримати як готівкою, так і у вигляді передоплати за новий автомобіль, який можна вибрати на будь-якій площадці ПриватБанку по всій Україні.

Для зручності вибору та оцінки автомобілів працює сайт planetavto.com.ua, де сьогодні представлені більш ніж 2000 як нових, так і вживаних автомобілів найпопулярніших марок на площадках усіх областей України. Тут же можна записатися на аукціон по вибраному авто та подати заявку на кредит, рішення по якому приймається банком портягом двох годин. А забрати автомобіль можна відразу ж після внесення авансу і підписання договору – на автомайданчиках банку. Окрім цього, на сайті можна завантажити мобільні додатки для смартфонів, які будуть корисні автомобілістам.

peredplata