Бешлей запропонував возити безкоштовно усіх пенсіонерів у Чернівцях

Бешлей запропонував возити безкоштовно усіх пенсіонерів у Чернівцях Депутат Чернівецької міської ради, голова робочої групи з питань перевезення малозабезпечених громадян в громадському транспорті Володимир Бешлей запропонував чернівецьким перевізникам безкоштовно перевозити пенсіонерів у громадському транспорті без відшкодування витрат на їх перевезення.

– Я вношу виконавчому комітету пропозицію з 1 серпня надати можливість безкоштовного проїзду в громадському транспорті всім пенсіонерам за віком віку без соціального проїзного квитка по пенсійному посвідченні, без відшкодування витрат з будь-якого джерела,- повідомив В.Бешлей на засіданні робочої групи.

За його словами, у Івано-Франківську така практика є. Проте чернівецькі перевізники зазначають, що й умови договору між сусідніми підприємцями та Івано-Франківською міською радою не такі, як у Чернівцях. Крім того, така пропозиція суперечить нормам українського законодавства, оскільки витрати на пільговиків мають відшкодовуватися.

В результаті голосування така пропозиція прийнята не була.

Зазначимо, що за даними міського управління соцзахисту населення, у Чернівцях нині нараховується майже 48 тис. пенсіонерів за віком.

peredplata