В Чернівцях встановлені перші “пакетні” термінали самообслуговування від ПриватБанку

Враховуючи потреби своїх клієнтів, ПриватБанк почав встановлювати в своїх відділеннях та торгівельних мережах України термінали самообслуговування новітнього зразку. Інноваційність полягає в тому, що нові термінали можуть приймати купюри пакетно, а не по-купюрно.

В Чернівцях встановлені перші “пакетні” термінали самообслуговування від ПриватБанку

“В першу чергу “пакетні” термінали принесуть більшу зручність для клієнтів-підприємців та представників юридичних осіб, – каже заступник керівника напрямку розвитку банкоматної та термінальної мережі Південно-Західного РУ Віталій Беженар. – Та й клієнти-фізичні особи, які часто вносять великі суми готівки на рахунки, оцінять функціональність такого обладнання”.

“Пакетні” термінали можуть приймати за один раз до 80 купюр, при чому купюри можуть бути різного номіналу однієї валюти – сканер терміналу налаштований на швидке зчитування та перевірку грошових банкнот. Наразі, такі термінали встановлені у трьох відділеннях банку в Чернівцях, за адресами: вул.Стасюка,14а (відділення “Головне”), вул.Університетська,1 (відділення “Центральне”) та вул.Калинівська,13а (відділення “СК Калинка”).

Швидке проведення операцій, простота та інтуітивна доступність меню, зручність розташування терміналів в торгівельних точках та інших організаціях, кількість терміналів у відділеннях банку – основні пріоритети в розвитку термінальної мережі ПриватБанку. Від початку року кількість термінальної мережі в Чернівецькій області збільшилася на 30% і ц. цифру планується і далі збільшувати.

На даний момент в мережі ПриватБанку Чернівецької обалсті працює 141 банкомат та 279 терміналів самоосблуговування, місце розташування яких можна уточнити на сайті.

peredplata