Російські банки проти України

Російські банки проти України

11 вересня, активісти ряду громадських організацій Львова знову вийшли на пікет проти російських банків. Як і було анонсовано, на черзі був «ВіЕс Банк» ( вул. Грабовського 11). Цього тижня це – вже третя акція, попередніми були пікети проти «Сбербанку Росії» та «ВТБ Банку».
На думку представників громадських організацій, російські банки мають покинути територію Західної України вже найближчим часом. Адже недопустимо, що львів’яни своїми депозитами та кредитами підтримують російський бізнес, який, в свою чергу, фінансує російську армію та війну проти нас. Сьогоднішня акція, як і дві попередні, була суто інформативного характеру, і мала на меті попередити львів’ян про те, що незабаром банки країни-агресора зачиняються, тому варто найближчим часом припинити з ними всі фінансові відносини, щоб не втратити свої гроші.
Організаторами всіх трьох акцій були: ГО «Рабів до раю не пускають», ГО «Самооборона Львівського Євромайдану», ГО «Кредитний майдан», ГО «Економічний бойкотний рух», ГО «Автосотня Самооборони».
Нагадуємо, через тиждень, ряд наших громадських організацій закликають всі громадські організації Західної України провести тижневий пікет проти банків країни-агресора. Йдеться про те, що в понеділок 21.09., по всіх областях Західної України ми пікетуємо «Сбербанк Росії», наступні дні тижня « інші банки: вівторок 22.09., – «ВТБ Банк», середа 23.09. – «VS Bank», четвер 24.09. – Forward Bank, п’ятниця 25.09. – «Альфа – Банк».
Прес-центр ГО «Рабів до раю не пускають»

peredplata