Пільговики у Чернівцях будуть кататися безкоштовно. Але не завжди…

Пільговики у Чернівцях будуть кататися безкоштовно. Але не завжди...Пільговики можуть отримати можливість безкоштовного користування всіма видами громадського транспорту в Чернівцях

Згідно з розпорядженням секретаря Чернівецької міської ради, було створено спеціальну робочу групу, яка займатиметься вивченням питання пільгових перевезень у міському громадському транспорті. До неї увійшли представники депутатського корпусу, профільних департаментів та управлінь Чернівецької міської ради, комунальних підприємств.
Основним завданням цієї робочої групи буде вивчення пропозиції секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина про організацію безкоштовних перевезень пільгових категорій громадян усіма видами громадського транспорту Чернівців у непікові години доби. Передбачається, що така схема надання пільг дозволить, з одного боку, розширити їх сферу і тим самим покращити умови для пільговиків, а з іншого – розвантажити громадський транспорт у пікові години, створивши кращі умови пересування для решти його користувачів. Члени робочої групи повинні подати свої пропозиції щодо покращення системи пільгових пасажирських перевезень в м.Чернівці до 1 березня цього року.

peredplata