Влада в Новодністровську «дерибанить» комунальне майно!

Влада в Новодністровську «дерибанить» комунальне майно!26.01.2012 року відбулася 19 сесія VІ скликання Новодністровської міської ради, на якій під номером 6 розглядалося питання «Про перспективу подальшого функціонування Новодністровського КП «Лісова казка», під цією гарною назвою за пропозицією секретаря ради Лутчака М. розглядалося питання про передачу КП «Лісова казка» Сокирянській РДА під керівництвом горезвісного Козака В. Депутати з нетерпінням чекали останнього,тому що Лутчак запевнив всіх,що на сесію прийде Козак,виступить і всім все буде зрозуміло. Але на жаль,а може на щастя Козак так і не знайшов часу прибути на сесію і питання про передачу перенесли.

01.02.2012 року в приймальню секретаря Новодністровської міської ради Лутчака прийшла обурена громада м.Новодністровська, до якої вже дійшла інформація,що Лутчак збирається на безоплатній основі передати Козаку 50% власності КП «Лісова казка»,а це 5 га. лісу з озером. Громаду після годинного очікування біля кабінету Лутчака, впустили і з горем пополам вислухали,звичайно як завжди накормили пустими обіцянками, і відправили по домівках.
02.02.2012 року в міській раді відбулася цікава зустріч на якій обговорювалася передача «Лісової казки»,за участі голови Сокирянської РДА Козака В., в.о. голови Сокирянської РР Горна С. (для інформації в Сокирянах більше року також немає голови районної ради), секретаря Новодністровської міської ради Лутчака М. і купки депутатів. Чому не запросили громаду яка день перед цим приходила по цьому питанню, напевно зрозуміло всім.
03.02.2012 року під №5 вийшла газета Новодністровської міської ради «Наша газета» в якій надрукована стаття під назвою «Говорили-балакали» в якій описано,що громада міста,яка прийшла на прийом до Лутчака, не тільки не по формі звернулася до влади з приводу «Лісової казки» але й посміла обговорювати ще інші проблемні питанні які на сьогоднішній день є в м.Новодністровську!
От так ми і живемо з новою владою.

Новодністровський осередок партії «Фронт змін»

peredplata