Фальшиві зорі на готелях Буковини

Фальшиві зорі на готелях БуковиниНапередодні Євро-2012, вочевидь, аби привабити туристів, які відвідають Україну на час проведення футбольних матчів, декотрі готелі у Чернівцях приписали собі більше зірок.

Працівники територіального відділення антимонопольного комітету виявили ряд готелів, які в рекламі неправомірно застосовували три-чотири зірки, не маючи на те підстав та не пройшовши відповідну сертифікацію.

– Приписали собі більше зірок переважно маленькі готелі, – каже начальник відділу досліджень та розслідувань територіального відділення АМКУ в Чернівецькій області В. Бешлей. – Зокрема готель \”Оазис\”, готель \”Формула\” (знаходиться на трасі до с. Тарашани), в рекламі використовували неправомірно зірковість. Готель \”Магнат\” теж задекларував чотири зірки, але відповідних підтверджуючих документів нам не представив, і зобов\’язався припинити це порушення. Цю інформацію поширювали не лише через зовнішню рекламу, а й розмістили в буклетах, на Інтернет сайті тощо.

До цих суб\’єктів господарювання застосували штрафні санкції, вони зобов\’язалися припинили дані порушення. Ми надалі продовжуємо моніторинг всіх готелів міста та області.

– Нещодавно спостерігали на готелі \”Турист\” сім зірок. Хоча сім зірок у світі має всього кілька готелів, – зауважив керівник територіального відділення АМКУ в Чернівецькій області Віктор Мотуляк. – Відразу почувши про перевірку, зірки з рекламної вивіски зникли.

Ольга МАКСИМЮК

Джерело

peredplata