Україна шокує туристів брудом, а українці – нахабністю

Україна шокує туристів брудом, а українці – нахабністюНа іноземних гостей Україна справляє враження неблагополучного кварталу європейського міста.

Враження іноземців, що побували чи живуть в Україні загалом такі: тут повно сміття, а ефектні і відкриті жінки сусідять з похмурими і агресивними чоловіками.

І в цьому \”кварталі\” невідомо, хто небезпечніший – хулігани чи міліція. Готелі і ресторани тут змагаються не за якість, а за гроші.

А будь-який чиновник чи успішний бізнесмен оточує себе охороною і дорогими авто, не помічаючи, що веде блискуче життя по коліна у бруді.

При цьому звичайні жителі, які в побуті усміхнені і щедрі, на роботі перетворюються на злодійкуватих грубіянів.

Але Україні все ж таки є чим заманювати туристів. Якщо гості все це переживуть, на них очікують надзвичайні історичні пам\’ятки, чудова природа, дешева випивка, а на чоловіків – гарні жінки.

\”Якщо європейцю пощастить і він уникне проблем з місцевою міліцією, за погані апартаменти з нього не здеруть три шкури і не обрахують в ресторані, то він обов\’язково повернеться до України\”, – впевнений канадець Пол М\’язга, колишній редактор української англомовної газети KyivPost.

Джерело Корреспондент

peredplata