На вулиці Рівненській у Чернівцях з’являться нові дев’ятиповерхівки

На вулиці Рівненській у Чернівцях з’являться нові дев’ятиповерхівкиНа засіданні містобудівної ради 13.03.2012 року був розглянутий проект групи нових житлових будинків на вулиці Рівненській.

Будинки матимуть 9 поверхів з підвалом та технічним верхнім поверхом. На кожному поверсі розміщено від 4 до 6 квартир з різним плануванням. Мешканці зможуть обрати 1, 2, та 3-кімнатні оселі. За проектом будинковий комплекс має просторий двір та максимально зручний транспортний і пішохідний доступ до під’їзду кожної секції. Всередині двору, між будинками, запроектований підземний паркінг на 31 авто. Над паркінгом влаштовано спортивні та дитячі майданчики.

Як зазначили присутні на містобудівній раді, всі будівлі, та під’їзди до них спроектовані з урахуванням протипожежних норм. Члени ради висловили єдине зауваження до проекту: щодо забезпечення інсоляції та в’їздів-виїздів до автостоянки. А в цілому представлений проект підтримано і погоджено до подальшої розробки, – повідомили з департаменту містобудування та земельних відносин.

Джерело

peredplata