ДФС БУКОВИНИ: ЦЕНТРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ПЛАТНИКІВ ДО ПОСЛУГ БУКОВИНЦІВ

Підкреслюють у Головному управлінні ДФС у Чернівецькій  області та інформують, за чотири місяці 2018 року працівники відомства та його територіальних органів надали платникам податків 46,5 тисяч адміністративних послуг.

Варто зазначити, кількість адміністративних послуг, наданих фахівцями регіональної фіскальної служби у січні – квітні 2018 року перевищує показники аналогічного періоду 2017 року на 2,8 тис. Тобто, цього року платники податків Буковини значно більше потребували інформації від працівників ДФС з питань стосовно отримання довідок, дозвільних документів чи витягів, – наголосив заступник начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області Іван Матіос.

Слід знати, що на сьогодні надання адміністративних послуг органами ДФС у області здійснюється у 13-ти Центрах обслуговування платників. Організацію роботи з обслуговування платників в ЦОП забезпечують 58 працівників – відзначає посадовець.

Та продовжує справді, у Центрах обслуговування платників створені всі умови для якісного обслуговування. Усе необхідне – реєстрація, консультації, надання адміністративних послуг, проведення звірок, прийом звітності, видача довідок – зосереджене в одному місці. Там же й знаходяться зразки заповнених заяв, декларацій та інформаційні картки адміністративних послуг. Для зручності відвідувачів, вся необхідна інформація розміщена на стендах і постійно оновлюється.

Координацію та контроль за своєчасним та якісним обслуговуванням, оперативне реагування на проблемні питання та надання допомоги відвідувачам ЦОП здійснює консультант-модератор.

Щодо режиму роботи: Центри обслуговування платників надають послуги щоденно в робочі дні з 9:00 до 18:00, у п’ятницю – з 9:00 до 16:45, в суботу – з 9:00 до 13:00, неділя – вихідний. Обідня перерва – з 13:00 до 13:45.

Інформує ГУ ДФС у Чернівецькій області.

 

peredplata