Чернівецькі підприємства сплатили 82,9 млн. грн. податку на прибуток

Платники податку на прибуток, які перебувають на обліку в Чернівецькій ОДПІ, упродовж семи місяців цього року сплатили до зведеного бюджету 82,9 млн. грн., у тому числі до державного бюджету – 70,7 млн. грн., до місцевої казни – 12,2 млн. грн. Це на 23,8 млн. грн., або на 40,3 відс. більше, ніж торік – інформує сектор організації роботи Чернівецької ОДПІ.

Чернівецька ОДПІ звертає увагу, що відповідно до п. 46.2 ст. 46 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платник податку на прибуток подає разом з відповідною податковою декларацією квартальну або річну фінансову звітність у порядку, передбаченому для подання податкової декларації з урахуванням вимог ст. 137 ПКУ.

Фінансова звітність, що складається та подається відповідно до цього пункту платниками податку на прибуток та неприбутковими підприємствами, установами та організаціями, є додатком до податкової декларації з податку на прибуток підприємств (далі – Декларація) та звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації (далі – Звіт) та її невід’ємною частиною.

 

 

peredplata