Мешканці села на Вижниччині перекрили дорогу

Мешканці села на Вижниччині перекрили дорогуУ селі Долішній Шепіт Вижницького району мешканці сьогодні перекривали дорогу. З 7.00 до 11.00 не впускали транспорт ні з села, ні в село.

– Ми закрили шлагбаум на в’їзді у село, – розповідає мешканка села Євгенія. – Зібралося на протест 60-70 людей. Черга з автомобілів і з одного боку шлагбаума, і з іншого витягнулася у кілометр. Ми не пропускали ні легкові автомобілі, ні автобуси, ні лісовози. За чотири години проїхала лише швидка допомога. Нас підтримали водії автобусів. Бо були випадки, коли через те, що камінь потрапив у скло, в автобусі розбилося лобове скло. Також за ремонт дороги були і водії лісовозів. Адже їх тут щодня їде 50-60 на день. А дорогу не ремонтували вже два роки. Приїхали керівники району, директор лісгоспу. Нам пообіцяли за два тижні відремонтувати дорогу. Люди погодилися чекати.

Мешканці впевнені, що ремонту дорогу вдалося добитися саме протестом. Але якщо за обіцяний час нічого не зроблять, у Долішньому Шепоті знову обіцяють перекрити дорогу.

Джерело Молодий буковинець

peredplata